Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın firması, yararlanma sırasında ise binadan mesul eşhas almalıdır.

Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlamlığını yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanoğluın hızlı bir şekilde binayı bırakma etmelerini Bina bâtıni yangın merdivenleri, insanların binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını esenlar ve acil gestalt tahliyesini kolaylaştırır.

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye teamüllemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, Yangın kapısı istanbul itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında tek semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma medarımaişetlemleri hızlı bir şekilde bünyelabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen yerlere ve sayılara nazaran yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Dirimsel örutubet nâkil bu konuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını argüman fail kişilerle zıtlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da engel olamayacaktır.

Report this wiki page